lasagne one pot pasta

3 hurtige og nemme hverdags retter

Nu er sommerferien ved at være slut for de fleste, og hverdagen melder sig. Snart starter ungerne i skole, og trætte og halv travle eftermiddage venter forude.

Jeg ved selv hvor træt både Romeo, og jeg selv kan være når vi endelig rammer lejligheden i Ørestad efter en lang dag. Så er det rart med nogle hurtige genveje, til en fyldt middags tallerken. Heldigvis behøver vi ikke opfinde den dybe (middags) tallerken hver aften, vel?

Her er lige 3 af de hurtige opskrifter, som er lavet efter ting jeg oftest har i mit ‘basis-kager’. Men det er måske et helt andet indlæg…

De her 5 minutters One-pot nudler i kokos og rød karry er geniale, fordi jeg samtidig kan få ryddet ud i grøntsags skuffen. Du bruger simpelthen hvad du har liggende, og tilsætter f.eks kylling, svin eller oks hvis du har lyst.

Her er en ægte børne favorit. Den har jeg lavet nogle af de dage, hvor Romeo har en lege aftale med hjem og det hele er lidt crazy. Indrømmet, jeg er vild med det kaos og ballade små drenge børn kan lave, det giver dem appetit som vel voksne mænd! Prøv her min One-pot lasagne, yes ALT I EN GRYDE LASAGNE PÅ 20 MIN!!

Til slut kommer her en snyde genvej til hjemmelavet pizza, som ikke skal hæve. Bunden bliver alligevel sprød, og virker så fint i en travl hverdag. Igen, brug alt det topping som du har i køleskabet!

Jeg vender snarest tilbage, med flere af de ‘hurtige-nemme’ retter som vi (læs: jeg!) har glæde af i hverdags-trumme-rummet!

Tak fordi du læste med så langt, MØS!

/C.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*