5 minutters One-pot nudler i kokos og rød karry med sprøde grøntsager

Jeg elsker ‘alt-i-en-gryde’ opskrifterne, de er hurtige og med minimal opvask. Win-win! Der udover kan du tilsætte præcis hvad du har i grøntskuffen og i køleskabet som skal bruges.

Så brug præcis hvad du har lyst, du kan også tilsætte kylling i små tern.

Opskrift (2-4 personer alt efter hvor mange nudler og grøntsager du tilsætter) :

  • Fuldkorns nudler 200-250g
  • Grøntsager (Frost bønner, løg, gulerødder, små blomkåls buketter, tomat, peber)
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • Frisk hakket ingefær Ca 3 cm
  • 3 tsk rød karry paste
  • 1/2 dåse kokosmælk (jeg har altid kokosmælk på frost som isterninger, som jeg har brugt her)
  • 1 boullion terning opløst i ca 4-5 dl vand
  • Topping: soya, sesam frø, lidt peanut butter, frisk chili, ristede cashew nødder, koriander

Fremgangsmåde:

  1. Snit grøntsager i fine skiver, så det når at blive tilberedt
  2. I en gryde tilsætter du nudler nederst, derefter alle grøntsager overnpå samt hvidløg og ingefær.
  3. Tilsæt rød karry paste, kokosmælk, bouillion.
  4. Kog efter anvisning på nudlen pakken, men ca 4-5 minutter, og tilsæt lidt mere vand/kokosmælk hvis det er for tørt.
  5. Smag til med soya, chili og peanut butter.

Altså: hele baduljen i en gryde! Kog i 5 min! Spis!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*