Jeg elsker ‘alt-i-en-gryde’ opskrifterne, de er hurtige og med minimal opvask. Win-win! Der udover kan du tilsætte præcis hvad du har i grøntskuffen og i køleskabet som skal bruges.
Så brug præcis hvad du har lyst, du kan også tilsætte kylling i små tern.
Opskrift (2-4 personer alt efter hvor mange nudler og grøntsager du tilsætter) :
- Fuldkorns nudler 200-250g
- Grøntsager (Frost bønner, løg, gulerødder, små blomkåls buketter, tomat, peber)
- 2 fed hvidløg finthakket
- Frisk hakket ingefær Ca 3 cm
- 3 tsk rød karry paste
- 1/2 dåse kokosmælk (jeg har altid kokosmælk på frost som isterninger, som jeg har brugt her)
- 1 boullion terning opløst i ca 4-5 dl vand
- Topping: soya, sesam frø, lidt peanut butter, frisk chili, ristede cashew nødder, koriander
Fremgangsmåde:
- Snit grøntsager i fine skiver, så det når at blive tilberedt
- I en gryde tilsætter du nudler nederst, derefter alle grøntsager overnpå samt hvidløg og ingefær.
- Tilsæt rød karry paste, kokosmælk, bouillion.
- Kog efter anvisning på nudlen pakken, men ca 4-5 minutter, og tilsæt lidt mere vand/kokosmælk hvis det er for tørt.
- Smag til med soya, chili og peanut butter.
Altså: hele baduljen i en gryde! Kog i 5 min! Spis!