Hurtig ‘One-pot Lasagne’

Lasagne på 20 min!

2

Jeg elsker alt-i-en-gryde retter, det er så nemt i en travl hverdag.

Min søn efterspurgte lasagne til aftensmad, fordi vi var så heldige at få det serveret forleden. Jeg har sjældent tid til at stå og lave kødsovs og så vente i evigheder på at den bliver færdig i ovnen! Så det den her version, og et kanon kompromis.

Se også min hurtige, hjemmelavede pizza!

Opskrift:

  • 1 finthakket løg samt 2 fed hvidløg
  • ca 6 lasagne plader, knækket i mindre stykker
  • 1 dåse tomat puré
  • 2 dl mælk
  • 300 ml vand med 1 bouillion terning
  • 400 g hakket oksekød
  • 1/4 revet squash (her en gul) og/eller revet gulerod
  • Evt frisk basilikum og et drys oregano
  • Revet ost til servering

Fremgangsmåde:

  1. Steg oksekød, løg og hvidløg godt af i gryden. Kødet skal brunes godt af, det giver mere smag.
  2. Tilsæt alle andre ingredienser
  3. Røg godt rundt og kog på svag varme i ca 15-20 min
  4. Server med revet ost

No more articles