Nem gnocci ret med tomat og fløde

Nem gnocci ret med tomat og fløde

Her en en virkelig nem ret, som hurtigt kan bikses sammen. Vi er pjattede med gnocci her hjemme, så det er helt genialt at have liggende i køleskabet.

Du kan købe gnocci i alle supermarkeder, eller lave det selv! Det er lavet af kartofler og mel, og er ikke spor besværligt faktisk. Men på en hverdags aften, fungerer de færdige helt perfekt.

Server evt. med en salat eller lidt broccoli.

Nem gnocci ret med tomat og fløde
Nem gnocci ret med tomat og fløde

Opskrift

Personer

2

Forberesele

5 min

Tilberedning

5 min

Hvad skal jeg bruge?

  • 1 lille løg, skåret i strimler
  • 1-2 fed hvidløg. hakkede
  • 1 spsk olivenolie
  • 150 g friske cherry tomater, halveret
  • 1/2-1 dl fløde (efter smag)
  • 1 tsk frisk rosmarin (eller 1 tsk frisk/tørret timian)
  • 1 pakke frisk Gnocci omkring 350 g

Hvordan gør jeg?

  • Steg løg på mellem varme, i olivenolien, til de er bløde.
  • Tilsæt nu hakket hvidløg, rosmarin og friske tomater og lad det stege et par minutter.
  • Tilsæt gnocci (jeg syntes ikke man behøver at koge dem først) og fløde.
  • Tilsæt evt lidt vand, samt salt/peber og evt chili.
Nem gnocci ret med tomat og fløde
Nem gnocci ret med tomat og fløde

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*