Nem Hjemmelavet pasta 2 ingredienser

 

Hjemmelavet pasta smager fantastisk, og er overraskende nemt at lave. Når nu du er igang, så lav dobbelt portion. Pastaen kan nemt tørres, og gemmes til en anden dag.

Opskrift 1 personer (gang op til x antal personer):

  • 100 g TIPO 00 mel
  • 1 æg

Fremgangsmåde:

Hæld melet på bordes, og lav en fordybning. Hæld ægget deri, og ælt dejen godt igennem. Når dejen er glat og smidig, pakkes den ind i film og lægges på køl i ca 30 min.

Del dejen i to, og kør den igennem pasta maskinen på bredeste setting. Fold dejen, og kør igen. Derefter rulles dejen igennem hver af tykkelserne, indtil den er helt nede på smalleste setting. Dejen skal være helt tynd og fin.

Du kan nu vælge og du vil lave fettucini, fyldt pasta, lasagne plader eller noget helt fjerde. Har du mere end du kan spise nu, så læg det i et tyndt lag og lad det tørre til næste dag hvor det så lægges i en beholder.

Koges i rigeligt saltet vand, i et par minutter.

Buon appetito!

Det kræver helst en pastamaskine, disse kan købes til omkring 150kr.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*