Fladbrød

til wraps, indisk mad, sandwich, tortilla og grill mad

6

 

Fladbrød som disse, spiser vi gerne ugentligt, ham den lille mand og jeg. Fladbrød er genialt når man har små rester af dit og dat. Du kan fylde dem med lige hvad du vil, og har derfor hurtigt og nemt en middag bikset sammen. Prøv dem af!

Opskrift (4 fladbrød):

  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl yoghurt/skyr/kærnemælk
  • 1/2 dl vand

Fremgangsmåde:

  1. Bland alle ingredienserne, og ælt dejen sammen. Del den i 4.
  2. Rul ud på et mel drysset bord, til en tykkelse på ca 0,5 cm.
  3. Læg et brød på en meget varm pande, og vend det når det er gyldent.

Læg til side i et viskestykke, mens du bager resten.

Så er der bare tilbage, at fylde, dyppe, rulle, rive brødet som du har lyst! (Skal spises samme dag.)

Min mega nemme karry mayo, er kanon til at smøre i brødet, inden du fylder det.

Enjoy!

/C.

No more articles