Lækre Spinat boller til madpakken

Disse bløde, grønne boller er super gode til madpakken. Bløde og fyldt med go’ næring.

Opskrift:

  • 3dl lunken vand
  • 1/2 pakke gær
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1/2 dl olie
  • 50 g frisk spinat
  • 7-9 dl mel (jeg har brugt 6dl hvedemel og 2 dl fuldkorns hvedemel)
  • Evt et æg til pensling

Fremgangsmåde:

Blend vand og spinat godt sammen. Det hældes i en skål med gæret. Når det er opløst, tilsættes alle øvrige ingredienser. Tilsæt melet lidt af gangen og mærk efter, dejen må ikke være helt tør.

Sæt til at hæve i 30 min, et lunt sted.

Form til 10-12 boller, og lad dem hæve lidt. Pensl med et æg.

Bag på 200 grader i ca 15-20 min.

De kan sagtens fryses ned.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*