Her er en opskrift, på en lille og nem banankage som er hurtigt lavet. Jeg har tilføjet banan, for at skære lidt ned på sukkeret.
Opskrift:
- 1 stor banan
- 2 æg
- 50 g sukker
- 100 g mel
- 3 spsk kokosolie (eller olie, smør)
- 1 nip salt
- Skallen af 1/2 citron
- Saften af 1 citron
Glasur:
- 100 g skyr
- Skallen af 1/2 citron
- 20 g flormelis
Fremgangsmåde:
- Blend alt i en skål, med stavblender. Alternativt, mos banan med en gaffel, og bland resten af ingredienserne i.
- Hæld dejen i en lille form, enten godt smurt eller med bagepapir.
- Bag kagen på 180 grader i ca 15-20 minutter.
- Rør ingredienserne til glasuren sammen og sæt på køl, til kagen er bagt og afkølet.
- Afkøl kagen, og pynt med glasuren og evt friske bær.