Nem lille banankage med citron og skyr glasur

Her er en opskrift, på en lille og nem banankage som er hurtigt lavet. Jeg har tilføjet banan, for at skære lidt ned på sukkeret.

Opskrift:

  • 1 stor banan
  • 2 æg
  • 50 g sukker
  • 100 g mel
  • 3 spsk kokosolie (eller olie, smør)
  • 1 nip salt
  • Skallen af 1/2 citron
  • Saften af 1 citron

Glasur:

  • 100 g skyr
  • Skallen af 1/2 citron
  • 20 g flormelis

Fremgangsmåde:

  • Blend alt i en skål, med stavblender. Alternativt, mos banan med en gaffel, og bland resten af ingredienserne i.
  • Hæld dejen i en lille form, enten godt smurt eller med bagepapir.
  • Bag kagen på 180 grader i ca 15-20 minutter.
  • Rør ingredienserne til glasuren sammen og sæt på køl, til kagen er bagt og afkølet.
  • Afkøl kagen, og pynt med glasuren og evt friske bær.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*