Her er en lille og hurtig opskrift, på nogle dejlige bløde og gode havregryns cookies. Der er ikke tilsat sukker, så de er geniale til børnenes madpakker. De er nu også dejlige til en kop kaffe, eller et lille mellemmåltid.
De er ikke sprøde, men mere bløde og cheewy. Herhjemmme elsker vi rosiner! Men er du typen der er dybt chokeret over, at det er rosiner jeg har proppet i og ikke chokolade, så kan du selvfølgelig putte choko i istedet. HUSK….dit køkken, dine regler!
Opskrift
Ca 16 stk
5 minutter
15 minutter
Ingredienser
- 1 banan
- 1 spsk kokosolie
- 1 æg
- 1 tsk vanilie pulver/vanilie sukker
- 1 tsk kanel
- 1 dl mælk (eller plantemælk)
- 1 knivspids salt
- 2 1/2 dl havregryn
- 1 dl hvedemel eller fuldkornsmel
- 1/2 dl rosiner (kan selvfølgelig undlades)
- 1 spsk honning (kan undlades)
Fremgangsmåde
- Mos banan med en gaffel i en skål, og tilsæt nu: kokosolie, æg, vanilie, kanel, mælk, honning og salt. Bland det godt sammen.
- Tilsæt nu havregryn, mel og rosiner.
- Lav ca 16 cookies på bagepapir med en spiseske.
- Bag på 180 grader i ca 15 minutter.





