Nemme sunde bananpandekager med frisk frugt og skyr


Søndag morgen kalder på hyggelig morgenmad, og disse bananpandekager er ofte på søndags bordet herhjemme. Jeg laver en stor portion, da de er geniale i madpakken og kan sagtens holdes sig nogle dage på køl, samt i fryseren.

Opskrift til ca 25 stk små pandekager:

3-4 modne bananer

1 dl mælk (gerne plantemælk, eller den du bruger)

2 spsk chiafrø

2 spsk hørfrø

2-3 tsk kanel

3 spsk havregryn

6 spsk mel

1 æg

1 tsk bagepulver

1 nip salt

Kokosolie til at stege i

 

Sådan gør du:

Blend alle ingredienser sammen, evt med stavblenderen i en skål. Lad det stå i 5-10 min.

Tænd en stegepande på mellem varme, og smelt lidt kokosolie derpå.

Læg små klatter af dej på panden, af ca 1 spsk, og vend dem forsigtigt når der dannes små bobler i overfladen.

Spis gerne til morgenmad med lækker frugt og yoghurt.

Geniale til mellemmåltider, snack inden sport samt madpakker.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*