Syltede sager Havtorn, solbær, perleløg og rødløg

Jeg elsker at have syltede sager på lager, som topping til mine salater. Det vækker smagsløgene, når vi bider i noget syrligt og sødt, og gør selv en halv kedelig salat spændende.

Mulighederne er uanede! Men her er en grundopskrift, som du kan lege med og ændre, alt det du vil. Se mere inspiration her.

Opskrift:

Lige dele rørsukker og eddike koges op.                                                                                                                Når sukkeret er opløst slukker du for varmen og tilsætter din smags giver, f.eks chili, peberkorn eller frisk ingefær.                                                                                                                                                            Hæld det over dine rødløg eller hvad du nu vil sylte.

Leg med forskellige eddiker. Balsamico, rødvinseddike eller æbleeddike giver et helt andet smagsindtryk end en lagereddike. Husk at når du har brugt en god eddike, og en spændende smags giver, så kan eddiken løbende bruges til dressinger!

Ingefær syltet havtorn i æbleeddike

Solbær i balsamico med stjerneanis

Perleløg i hvidvins eddike med chili og peberkorn

Rødløg med laurbærblade og sennepsfrø

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*