Nemme syltede rødbeder med varme krydderier


Det er en stor tilfredsstillelse, at hive hjemme syltede rødbeder ud af køleskabet. Her er en nem opskrift til dig, som jeg håber du vil give dig i kast med. Det er helt ligetil, og smager så lækkert!

Opskrift

500 ml Lager eddike

1 kg rødbeder

300 g sukker (eller præcis så meget/lidt som det smager dig)

2 lauerbær blade

10 Peberkorn, evt rosa

2 stjerneanis

1 kanelstang

et par nelliker

Sådan gør du:

Kog rødbederne hele, i en gryde med rigeligt salt. Alt efter hvor store de er, skal de ca have 30 min. Stik i dem med en skarp kniv, og mærk om rødbeden slipper.

Når de er kogt, overhældes de med koldt vand. Skær enderne af, og smut skindet af rødbederne.

I en gryde koges eddike, sukker samt alle krydderierne.

Skær rødbederne i skiver, og læg i dit steriliserede glas. Overhæld med den varme eddike lage og skru låget godt på.

De kan spises efter et par dage, fisk evt. de hele krydderier op, hvis du syntes smagen er for kraftig.

For at sterilisere glas samt låg, kog det i en gryde med vand. Du kan også skylle glasset i vodka eller atamon.

Summary
recipe image
Recipe Name
Nemme syltede rødbeder med varme krydderier
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*