SYLTEDE SAGER Tranebær, hyben og rødløg

Lækre syltede sager, lige til at kaste over en salat for at pifte den op.

Se anden inspiration her.

Opskrift:

Lige dele rørsukker og eddike koges op.                                                                                                                Når sukkeret er opløst slukker du for varmen og tilsætter din smags giver, f.eks chili, peberkorn eller frisk ingefær.                                                                                                                                                            Hæld det over dine rødløg eller hvad du nu vil sylte.

Leg med forskellige eddiker. Balsamico, rødvinseddike eller æbleeddike giver et helt andet smagsindtryk end en lagereddike. Husk at når du har brugt en god eddike, og en spændende smags giver, så kan eddiken løbende bruges til dressinger!

Friske tranebær i granatæble eddike med stjerneanis og røde peberkorn.

Søde hyben, sprængfyldt med C vitamin, i æbleeddike med sennepskorn og laurbærblade.

 Tranebær og rødløg i chili.

Jeg bruger en god eddike, da den så kan bruges som basis for dressing til salaten.

 

Detaljeret opskrift på vej..

2 Comments

  1. Lækre sager her!

Skriv et svar til christelirmov Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*