Grillede gulerødder i balsamico, olivenolie, hvidløg og estragon drysset med mynte, ristede mandler og god feta.
Opskrift:
Lækre små økologiske gulerødder
Ristede mandler
Feta
Hvidløg
Estragon
Olivenolie
Mynte
Sådan gør du:
Rens og vask dine gulerødder og dup dem gøre med et viskestykke. Bland balsamico, olivenolie, estragon og hvidløg i en skål, og hæl over dine gulerødder. Lad det gerne stå i nogle minutter så gulerødderne kan marinere. Bag i ovnen på høj varme ca 220 grader, til gulerødderne er møre men stadig faste og har fået en flot gylden farve. Anret på et serveringsfad.
Hak dine mandler og rist dem på en tør pande, ved svag til mellem varme. Drys herefter over de grillede gulerødder. Hak mynten groft og riv fetaen i grove stykker. Drys også dette over gulerødder og mandler. Slut eventuelt af med en smule olivenolie og et lidt citron saft.